grappige Chanel logo's

5x het Chanel logo, maar dan anders..

Ben jij fan van Chanel? Bekijk dan zeker de artistieke creaties van deze 5 kunstenaars en hun interpretatie op het beroemde Chanel logo.


 

Tribute to Coco & Karl
De Nederlandse kunstenaar Mike Frederiqo maakte illustraties van het Chanel logo met Coco herself en Karl Lagerfeld erin verwerkt. De logo’s worden op shirts gedrukt die je in de webshop kan kopen.

www.mikefrederiqo.com

Fab Food
Onder de naam Fab Food combineert de Zweedse fotograaf Linus Morales logo’s en kenmerken van verschillende high fashion merken met voedingsmiddelen zoals dit Chanel logo, gemaakt van worsten.

www.linusmorales.se

Coco en het hondje
Bij Beangoods zijn er 2 teckels in het beroemde logo verwerkt. Duidelijk Chanel, maar toch anders (en grappig). O.a. verkrijgbaar als print op canvas tassen, shirts en mutsjes.

www.beangoods.com

Likbare logo’s
De Italiaanse fotograaf Massimo Gammacurta heeft voor het artistieke project ‘Lolly-Pop’ herkenbare logo’s van verschillende merken verwerkt in… lolly’s! Naast het logo van Chanel zijn o.a. ook die van Louis Vuitton, MTV, Apple en Gucci gebruikt.

www.gammacurta.com

Champagne & Chocolade
In het Fusing Food & Fashion project van de Zweedse kunstenares Clara Hallencreutz zijn twee van haar verslavingen terug te zien in Chanel branding: champagne en chocolade. Daarnaast creëerde ze ook bloemenvarianten op het beroemde Franse logo. 

www.clarahallencreutz.com

DEEL DIT BERICHT

MEER LIFESTYLE